Voor al onze uitgevoerde werken kunnen wij LEVERING en PLAATSING voorzien :
- Wij voorzien eveneens nabehandelingen zoals : verzinken, natlakken, poederlakken, ... steeds met de beste service, aan de scherpste prijzen....
 

Constructiewerken :
 
Wij maken voor u grote en kleine metaalconstructies, en dit zowel als hoofdaannemer, als in onderaanneming.

Trappen en Trapleuningen :
 
Voor zowel industriële en privé-projecten staan wij garant voor de juiste oplossing en het fijnste resultaat.

Poorten en Afsluitingen :
 
Wilt u een veilige, maar ook mooi ogende afsluiting of poort aan uw huis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste leveren en plaatsen aan de stijl en de voorwaarden, die aan uw verwachtingen voldoen. Hebt u een poort aan uw magazijn of werkplaats nodig, kijk niet verder en aarzel niet ons te contacteren.

Balustrades :
 
Zoekt u een partner voor balustrades aan uw appartement(en) of privé-woning. Ook hiervoor kunnen wij u zeker de juiste en beste oplossing aanbieden in alle stijlen en vormen.

CNC Draai- en Freeswerk :
 
In onze afdeling CNC draai- en freeswerk, bieden wij u een verscheidenheid aan mogelijkheden. Een totaal gamma van stukwerk, seriewerk en herstellingen, enz... . Dit in verschillende materialen, zoals : inox, staal, aluminium, brons, messing, maar ook alle kunststoffen.

Plooi- en Knipwerk :
 
Verder kunnen we u ook helpen met plaatbewerking, dit zowel voor plooi- als knipwerk. Eveneens in diverse materialen, zoals : inox, staal en aluminium.

   
 

Webdesign by FASTTRACKPRODUCTIONS 2010 ©